Aanbouw laten maken

Bent u op zoek naar een geschikte aannemer om een aanbouw te laten maken? Aannemersbedrijf Danny Teerenstra heeft altijd de juiste bouwkundige om u te helpen met uw project! Voor meer informatie over onze verschillende diensten, of om direct een offerte bij ons aan te vragen. U kunt via onderstaande knop onze contactpagina bezoeken. 

Wilt u weten wat er bij het maken van een aanbouw allemaal komt kijken? Veel informatie vindt u op deze pagina. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u ook gebruikmaken van onderstaande knop.

Een aanbouw laten maken

een aanbouw van teerenstra

Elk jaar zijn er een hoop mensen die op zoek zijn naar een aannemer om een aanbouw te laten maken. En niet voor niets: een aanbouw is immers een zeer praktische manier om uw woning te voorzien van wat extra ruimte. Bij Teerenstra bent u aan het juiste adres om een aanbouw te laten maken. Onze specialisten hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met zowel aanbouw, als uitbouw. Daardoor weten we ook uw project succesvol uit te voeren.

Huis te klein?

Uw woning kan na een poos klein aanvoelen. Dit is iets wat veel mensen ondervinden bij hun huis. De oorzaak daarvan is simpelweg: gewenning. Door ergens een bepaalde periode te wonen, gaat u vanzelf dingen opvallen. Wanneer u bijvoorbeeld ziet dat een paar vierkante meter extra ruimte ideaal zou kunnen zijn, dan begint het idee van een aanbouw toch te dagen. Niets mis mee: meer ruimte kan per slot van rekening erg prettig zijn. Maar waar laat u de aanbouw plaatsen?

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

WAAR EEN AANBOUW PLAATSEN?

We zien dat de meeste mensen kiezen voor wat extra ruimte aan de achterzijde aan de woning. Hiervoor hoeft namelijk niet het gehele vooraanzicht van de woning worden veranderd. In de kosten ziet u dit tevens terug. Het uitbreiden van een woning hoeft dan ook niet zo prijzig te zijn als menigeen denkt. Sterker nog, voor mensen met een laag budget kan een uitbreiding van de woning een goede investering zijn. Middels de aanbouw wordt de woning groter en neemt deze toe in waarde. U heeft dus niet enkel meer leefruimte ter beschikking, maar investeert ook in de toekomst.

De voordelen van een aanbouw laten maken

Er zitten vele voordelen aan het uitbreiden van uw woning. Het eerste voordeel is natuurlijk dat u bijvoorbeeld een grotere woonkamer of keuken kunt krijgen. Dit is voor iedereen in huis wel prettig, want extra ruimte komt nu eenmaal altijd wel van pas. Daarnaast is het zo dat de waarde van uw huis zal stijgen. Mocht u ooit nog van plan zijn om te verhuizen, dan betaalt de aanbouw zichzelf in veel gevallen terug. Dit geldt overigens voor iedere euro die er in uw huis wordt geïnvesteerd. En dat is altijd mooi meegenomen.

 

MEER RUIMTE EN LICHT IN HUIS

Daarnaast is het zo dat u door middel van een uitbreiding een fijne serre kan maken voor bij u thuis. Met een serre heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om openslaande deuren naar de tuin te maken. Voor wanneer u in de zomer graag frisse lucht in huis heeft, of de achtertuin tot verlengde van het huis wenst te maken, is de serre een goed idee. Ook verhoogt een serre de hoeveelheid (natuurlijk) licht in huis, wat erg prettig kan zijn.

Daardoor kunnen donkere hoeken van het huis toch nog voorzien worden van natuurlijk zonlicht. Als laatste voordeel kunnen wij nog benoemen dat u natuurlijk op deze manier meer ruimte (en luxe) hebt gecreëerd, zonder dat het nodig is geweest om te verhuizen. Voor iedereen die het zich kan veroorloven is een uitbreiding van de woning dan ook een goede keuze. Het is een eenvoudige manier om uw woning te voorzien van extra luxe, gemak en waarde.

Wanneer u een aanbouw wilt laten maken wil, is het belangrijk dat u eerst nadenkt over het type aanbouw welke u wenst te laten maken. De eerder genoemde serre is bijvoorbeeld altijd een goede keuze voor meer licht. Wanneer u dit combineert met schuifdeuren heeft u een aanbouw die in de zomer ook nog eens open zal kunnen.

De kosten voor een aanbouw verschillen uiteraard per wens. Daarom raden we aan om een goede en eerlijke offerte op te laten stellen. Bij Aannemersbedrijf Danny Teerenstra maken we geregeld een aanbouw. In de loop der jaren hebben we een ruime ervaring opgedaan met het inschatten van de benodigdheden voor de aanbouw en nog belangrijker, we zorgen er voor dat uw idee van een aanbouw op een verantwoorde wijze wordt uitgewerkt en uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over het maken van een aanbouw? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via danny@dannyteerenstra.nl.
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19 B, Heiloo

© 2023

Thema door Anders Norén