Dakrenovatie

dakrenovatie of dakkapel laten plaatsen

In Nederland zijn er nog talloze woningen te vinden die niet beschikken over een mooi vooraanzicht. Dit komt voornamelijk door het feit dat zij nog geen dakkapel hebben, men denkt vaak dat dit ontzettend duur is en dat het niet veel voordelen met zich meebrengt.

Maar dat kan erg meevallen!

Voor dakrenovatie of een dakkapel laten plaatsen kunt u bij ons terecht. De informatie vindt u op deze pagina. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Uw dak laten renoveren

dakrenovatie

Een dak krijgt door de jaren heen ontzettend veel te verduren. Door bijvoorbeeld hagel en regen kan het  voorkomen dat uw dak gebreken gaat vertonen. Hierbij kunt u denken aan mogelijk verrot houtwerk of aan een verzakking van de balken in de dakrand. Wij begrijpen maar al te goed dat u deze schade te alle tijde wilt voorkomen. Dit is echter niet altijd mogelijk, het ontstaat nu eenmaal na verloop van tijd. Wel is het zo dat middels een eenvoudige dakrenovatie ernstige schade in de toekomst voorkomen kan worden. Ook kijken wij naar de mogelijk verzakte dakbedekking, wanneer hier een tijd niets aan gedaan is kan het zijn dat de pannen aan vervanging toe zijn. Door de kapotte pannen te vervangen hoeft u niet gelijk heel de woning te verbouwen, dit is wel zo prettig voor uw portemonnee.

laat ook uw dak renoveren!

Wij kunnen de dakrenovatie op diverse soorten woningen uitvoeren. Zo is het ook zonder meer mogelijk om te kiezen voor een dakrenovatie op een plat dak. Mocht u in een twee onder een kap wonen dan is het verstandig om eens het gesprek aan te gaan met uw buren, u kunt namelijk aanzienlijk veel besparen als u gelijk allebei de woningen laat doet. De renovatie was al goedkoop, maar nu nog net even wat goedkoper. U kunt natuurlijk altijd even een offerte bij ons aanvragen, hierdoor krijgt u inzicht in de totaalprijs van dit project. Ook kunt u natuurlijk alle vragen stellen die mogelijk bij u te binnen schieten.

 

Verder op deze pagina kunt u meer lezen over dakrenovaties en dakkapels.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Dakraam laten plaatsen op zolder

U kunt er ook voor kiezen om een dakraam te laten plaatsen. Dit brengt eveneens aanzienlijk veel voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat u veel meer licht zult krijgen op de bovenverdieping. Hierdoor is het dan ook mogelijk om voortaan deze bovenverdieping te gebruiken voor andere doeleinden. Misschien moet u nog een slaapkamer voor de kinderen hebben of mogelijk wilt u een studeerkamer creëren op zolder. Middels een dakraam is dit allemaal mogelijk, de lichtinval zal ervoor zorgen dat deze ruimte gelijk wat mooier zal worden.

Een dakraam zorgt voor frisse lucht

Daarnaast is het zo dat u met een dakraam altijd frisse lucht kunt krijgen in de hete periodes. Vaak staat de wind toch wel enigszins aan de kant van het raam. Mocht u het in de zomer veel te warm vinden dan kunt u het dakraam gewoon even openzetten voor wat frisse lucht. Een dakraam laten plaatsen is voor veel mensen een goede manier om de bovenverdieping eens onder handen te nemen. Daarnaast is een dakraam laten plaatsen in verhouding tot andere werkzaamheden helemaal niet zo duur, vrijwel iedereen kan er dan ook voor kiezen.

Dakkapel plaatsen op de woning

Als laatste is het ook mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen op de woning. Wat veel mensen niet weten is dat een dakkapel plaatsen op de woning ontzettend snel zal gebeuren, dit maakt het dan ook mogelijk om zonder problemen op een dag deze werkzaamheden te laten plaatsvinden. Hierdoor hoeft u niet veel vrij te nemen voor de werkzaamheden aan de dakkapel, voor de werkenden is dit een groot voordeel. Daarnaast is het zo dat het plaatsen van een dakkapel een vrij goedkoop proces is, u kunt dan ook met een laag budget toch nog de woning aanzienlijk verbeteren.

Meer informatie

Er zitten ook weer veel voordelen aan het laten plaatsen van een dakkapel. Het eerste voordeel is dat de waarde van de woning zal stijgen, mocht u ooit nog de woning verkopen dan zal de verkoopprijs een stuk hoger liggen. Daarnaast is het zo dat u middels een dakkapel meer lichtinval zult krijgen in de ruimte bovenop de woning, door de hoek kan het licht mooier naar binnen vallen. En u heeft natuurlijk meer ruimte gemaakt door de dakkapel, de ruimte oogt dan ook gelijk een stuk groter dan voorheen. Maak gerust een afspraak als u graag meer informatie wilt ontvangen over de werkzaamheden bij u aan het dak!

"Wilt u meer informatie over onze dakrenovaties? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via danny@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén