Woningcorporaties

Een woningcorporatie is een organisatie die zich ten doel stelt in ‘een kwalitatief goed, gevarieerd en betaalbaar woningaanbod’ te voorzien. De focus ligt voornamelijk op sociale woningbouw. Om dit doel te realiseren, moet de woningbouwvereniging niet alleen woningen bouwen, onderhouden en verhuren, maar dienen zij ook oog te hebben voor maatschappelijk rendement.
Om de kwaliteit van het woningaanbod op peil te houden, worden woningen daarom regelmatig onderhouden, gerenoveerd of zelfs gesloopt en opnieuw opgebouwd. Hier wordt ons aannemersbedrijf voor ingehuurd. Wij voeren momenteel werkzaamheden voor de woningcorporaties Ymere, de Key en Parteon uit.

Door zeer efficiënt te werken en optimaal te presteren groeit een tevreden woningbouwvereniging uit tot een vaste relatie met toekomstperspectief.

Mutatiewoningen

Bij mutatiewoningen is het van belang dat de voormalige huurder eruit gaat en de nieuwe huurder er zo snel mogelijk weer in kan. Woningcorporaties hebben regelmatig te maken met wisselingen van de wacht wat betreft de huurwoningen. Mutatieonderhoud is dan ook een van onze specialiteiten. We hebben de capaciteit om flexibel en slagvaardig te functioneren. Dit komt doordat alle relevante onderhoudsdisciplines in eigen huis ontwikkeld en beheerd worden. Dit resulteert in een snel en oplossingsgericht resultaat. Een resultaat met de juiste prijs- kwaliteitverhouding dat vanuit commercieel perspectief de waarde van het vastgoed voor jaren waarborgt.