Erker aanbouwen

Erker aanbouwen

Er zijn talloze manieren te verzinnen waarmee u uw woning kunt voorzien van een nieuwe uitstraling. Een van de dingen die u kunt doen is ervoor kiezen om een erker aan te laten bouwen. Door middel van een erker kan uw woning op de meest snelle en simpele manier voorzien worden van wat extra woonruimte.

Wij kunnen u helpen. Als aannemer hebben wij al vele huishoudens geholpen met de erker aanbouwen voor de woning. De informatie vindt u op deze pagina. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Een erker aanbouwen

De sierlijsten in gewenste stijl

Wanneer u ervoor kiest om voor een erker aanbouwen dan kunt u uw woonkamer voorzien van extra woonruimte. Een erkers is een ruimte die aan de voorkant van de woning wordt gemaakt, zie het dan ook wel als een vorm van uitbouw. Deze uitbouw zal altijd plaatsvinden in de stijl van het reeds bestaande pand, hierdoor zal niemand doorhebben dat het hier gaat om een aanbouw. Het geeft de woning gelijk een mooie uitstraling, de voorkant is niet meer zo recht en statig. Vooral bij huizen die beschikken over een grote voortuin is dit een groot voordeel, deze ruimte gebruikt u waarschijnlijk toch niet. Door een erker te laten bouwen kunt u deze ruimte op de beste manier in gebruik nemen.

De voordelen van een erker

Er zijn diverse voordelen aan een erker aanbouwen aan een bestaande woning. We zien op de eerste plaats dat de woonkamer gemiddeld 25% groter zal worden. Dit is natuurlijk aanzienlijk veel, de woning zal dan ook gelijk een stuk ruimer ogen dan voorheen. Hierdoor zal de woning ook beschikken over een mooie indeling, de kamer is niet meer rechthoekig en kan beter in gebruik worden genomen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een erker aanbouwen met zich meebrengt dat de waarde van de woning aanzienlijk zal stijgen. Het is dan ook wel degelijk een investering, een investering die zijn vruchten zeker afwerpt.

 

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Hoe veel kost een erker?

Wanneer uw woning beschikt over een erker zult u ineens veel meer ruimte en lichtinval in de woning krijgen, dit laat de woning gelijk een stuk mooier ogen. Mocht u meer informatie wensen over het aanbouwen van een erker dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de woning.

 

"Wilt u meer informatie over een erker aanbouw? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via danny@dannyteerenstra.nl.
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén