Fundering storten

Fundering storten

Een fundering is een cruciaal onderdeel voor ieder bouwwerk of constructie. Dit brengt dan ook met zich mee dat u op zoek moet gaan naar een partij die u kan helpen om de fundering te storten. Laten we gelijk met de deur in huis vallen, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Op deze pagina vind u meer informatie over het laten storten van een fundering. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Fundering (laten) storten

Verschillende soorten fundering

Vanzelfsprekend zijn er bij Teerenstra diverse soorten fundering mogelijk. Zo is een fundering niet alleen maar bedoelt voor een huis, een fundering zal immers ook nodig zijn voor het bouwen van een tuinhuis of van een tuinmuur. Zelfs voor een garage is er een fundering nodig. Bij elke (nieuwe) constructie is de fundering dan ook een waardevol onderdeel. Het dient goed en professioneel verricht te worden. Daarmee voorkomt u bijkomende kosten in de toekomst.

De basis van de fundering

Normaal gesproken zal een fundering altijd plaatsvinden op staal of hout. Dit is een methode die al jaren wordt gebruikt, deze fundering staat dan ook als een huis. Wanneer we deze fundering storten zullen wij een sleuf gevuld met beton op het perceel plaatsen. Deze constructie is nog altijd het meest stevig van alle soorten, echter wordt dit wel normaal gesproken alleen gebruikt voor de wat zwaardere gebouwen. Voor een klein tuinhuisje is dit natuurlijk een beetje overbodig, dit gewicht is immers niet al te hoog.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Meer informatie over onze diensten

Wij gebruiken bij de fundering storten altijd bekisting; ofwel de houten platen die gebruikt worden om het beton tegen te houden. Middels deze platen is het mogelijk om het beton op zijn plaats te houden, het mag natuurlijk niet weglopen. Met deze platen zorgen wij ervoor dat de constructie altijd op een goede manier gebouwd zal worden zonder dat er sprake is van verzakking of iets dergelijks. Als u nu een gedetailleerd beeld wilt vormen over de het proces voor de fundering storten dan kunt u altijd contact met ons opnemen om al uw vragen ter kennis te brengen!

"Uw fundering ook laten plaatsen door een vakman? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2023

Thema door Anders Norén