Garage bouwen

Een garage laten bouwen is enorm handig om een droge plek te creëren voor uw auto. Of natuurlijk voor andere voertuigen, zoals een motor, e-bike of scooter. Wel zo prettig als deze veilig buiten regen en hagel opgeslagen kunnen worden. Steeds meer huishoudens beschikken over meerdere voertuigen. Mede om deze reden is het aan te raden een nieuwe garage te overwegen.

Benieuwd of u zelf een garage kunt laten bouwen, maar wenst u eerst meer informatie te ontvangen? Via onderstaande button vindt u onze contactinformatie. Uw vraag stellen via de mail, of telefonisch, is zo gepiept. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Hiervoor komt een van onze bouwkundigen bij u langs om de offerte op te kunnen maken.


Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

Een goede investering in uw woning

Waarom zou u nou eigenlijk een garage moeten laten bouwen? De voornaamste reden om er een te laten bouwen is natuurlijk de grote hoeveelheid ruimte die het u zal opleveren. Door middel van deze uitbreiding aan uw woning is het mogelijk om voortaan de auto binnen te zetten. Hierdoor zal u minder snel schade krijgen aan de auto die ontstaat door het werk, denk hier met name aan beschadigen aan de lak door hagel of iets dergelijks. Daarnaast is het zo dat u middels een garage de meerwaarde van de bestaande woning kunt verhogen. Een uitbreiding aan de woning is immers altijd een goede investering.

Vanzelfsprekend is garage bouwen welke niet direct aan uw huis is verbonden ook een optie.

Wanneer u ons inschakelt voor een garage aanbouw, dan zullen wij altijd eerst gaan kijken wat de ondergrond is van uw perceel. Dit speelt namelijk een grote rol bij het bepalen van de soort fundering die er gebouwd moet worden voor de constructie. In de meeste gevallen kunt u hierbij denken aan de standaard betonnen fundering middels stalen palen.

Wanneer u een garage wil laten bouwen, dan zorgt een goede fundering ervoor dat deze staat als een huis. De stenen die gebruikt zullen worden moeten immers wel voldoende ondersteund worden. U kunt tijdens het gesprek altijd laten zien hoe de garage er moet komen aan de hand van een bouwtekening. Dit kan helpen om het proces wat sneller te laten verlopen.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Kosten van een nieuwe garage

Wanneer u ervoor kiest om deze investering te maken dan zal u aanzienlijk meer plezier beleven aan uw woning. De ruimte die u hiermee creëert is altijd mooi meegenomen. Een garage is immers een erg praktische plek om uw spullen op te slaan.

De kosten voor een garage aanbouw variëren uiteraard per bouwwens. Een prijs opvragen is bij Teerenstra echter zeer eenvoudig. Stel uw vraag via de onderstaande oranje contactbutton. Dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

“Ook een garage aanbouw laten maken? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via danny@dannyteerenstra.nl.”


Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

telefonisch Contact
0251 670 037

© 2024

Thema door Anders Norén