Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

We zien steeds vaker dat woningen in Nederland kuren vertonen bij de gevel. De gevel van een woning is een belangrijk onderdeel voor de stevigheid en voor de fundering, deze kan dan ook niet kapot zijn. Echter komen veel mensen te laat in actie, hierdoor kan er een hoop schade zijn ontstaan.

Voor informatie over gevelrenovatie zit u hier goed. Bij aannemersbedrijf Teerenstra hebben we al talloze gevels gerenoveerd. De uwe is bij ons dus ook in goede handen. Op deze pagina kunt u daar meer over lezen. Om direct een offerte aan te vragen, of om in contact te komen met een van onze specialisten, kunt u gebruikmaken van onderstaande button. 

Aannemers gevelrenovatie

Schade aan de gevel

Een gevel zal na een tijdje altijd schade vertonen, dit is nu eenmaal niet te voorkomen. De gevel komt in contact met wind en regen, hierdoor kunnen de voegen aangetast worden. Wanneer hier niets aan gedaan wordt dan kan het zelfs zo zijn dat er na een tijdje scheuren ontstaan over de gehele gevel. Dit wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen, de gevelrenovatie biedt hier dan ook een oplossing voor. Wij zullen tijdens de renovatie eerst bekijken wat de schade is en wat de grootte is van deze schade. Aan de hand hiervan kunnen wij bekijken hoe we te werk zullen gaan.

De werkzaamheden tijdens een gevelrenovatie

Waar moet u dan aan denken bij een gevelrenovatie? Tijdens deze renovatie zullen wij de voegen waar nodig uithakken om er vervolgens een nieuwe voeg in te zetten. Dit maakt het mogelijk om de stukken met scheuren te vervangen voor voegen die wel een lange tijd meegaan. Ook kunnen wij lood vervangen bij de gevel, dit zien we nog wel eens bij de ietwat oudere gevels. Dit lood wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat alles waterdicht blijven, wij kunnen deze uiteraard vervangen. Daarnaast is het mogelijk om de raamdorpels aan te pakken. Dit heeft betrekking op de kozijnen, wanneer deze gaan rotten kunnen wij deze vervangen of mogelijk repareren. Hiermee voorkomt u een lekkage binnen.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Voordelen van gevelrenovatie

Het grootste voordeel van de werkzaamheden omtrent de gevelrenovatie is dat u grotere kosten kunt voorkomen. Als u namelijk niets doet dan zal de schade aan de gevel alleen maar erger worden, dit kan ervoor zorgen dat u in de toekomst vele malen meer zal moeten betalen voor een totale vervanging van de gevel. Door middel van de gevelrenovatie kunt u op een goedkope manier uw gevel voorzien van wat extra zekerheid, daarnaast ziet het er natuurlijk wel iets netter uit als de voegen mooi zijn afgewerkt.

"Meer over gevelrenovatie? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén