Kelder laten bouwen

Kelder laten bouwen

Een kelder bouwen is een van de meest makkelijke manieren om toch nog de woning ietwat uit te breiden. Daardoor heeft u meer ruimte voor opslag. Of bijvoorbeeld een gave (en praktische) wijnkelder!

Wanneer u een kelder wil laten bouwen, dan bent u bij Aannemersbedrijf Danny Teerenstra bij de juiste vakman beland. Onze bouwtechnici en specialisten hebben de expertise om uw bouwproject tot een succes te maken. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Een nieuwe kelder laten bouwen

Een kelder laten bouwen bij nieuwe huizen

Het grootste deel van de kelders die gebouwd gaan worden zullen onder het bestaande maaiveld liggen. Het maaiveld wil zeggen dat dit het niveau is van maximale hoogte bij u in de tuin. Wanneer u er voor kiest om een kelder te laten bouwen onder uw huis creëert u veel meer beloopbare ruimte en kunt u ook gelijk deze ruimte op een makkelijke manier inrichten en gebruiken. Extra ruimte is nooit verkeerd, vooral niet als het om ruimte gaat die uit het niets gecreëerd wordt. Een compleet nieuwe kelder is dus wel zo prettig.

Kelder toevoegen aan bestaande woning

Maar wat nu als u een kelder wilt laten bouwen in een reeds bestaande woning? Dit kan zonder problemen ook gebeuren, echter is hier wel iets meer tijd voor nodig. We zullen namelijk de vloer uit moeten graven, dit kan niet altijd even makkelijk aangezien dit van binnenuit de woning gedaan moet worden. Mocht u een kelder willen aanleggen in huis dan is het handig om dit te doen op een plek waar er toegang is naar buiten. Op deze manier kan het zand van de afgraving worden afgevoerd. Neem gerust contact met ons op als u hier nog verdere vragen over hebt.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

De waarde van uw huis verhogen

Wist u dat de waarde van uw woning aanzienlijk kan stijgen als u ook een kelder laat bouwen? Dit heeft te maken met het aantal beschikbare ruimte in de woning. Dan komen we ook gelijk bij het tweede voordeel van een kelder bouwen, dit is dat u veel meer ruimte zult krijgen in de woning. U kunt altijd een afspraak maken om een kelder te laten bouwen in een bestaand huis of in een geheel nieuwe woning.

"Ook een kelder laten aanbouwen om de waarde van uw huis te verhogen? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via danny@dannyteerenstra.nl.
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén