Keuken aan laten bouwen

Een keuken aanbouw is een fijne manier om meer ruimte te creëren in huis. En ook nog eens bij een deel van de ruimte waar u zich ongetwijfeld vaak zelf begeeft, namelijk de keuken! Een aanbouw keuken is de beste manier om uw kook- of eetruimte net even wat ruimer te maken. Dat maakt het dan ook mogelijk om heel de woning groter te doen ogen.

Een aanbouwkeuken is een mooie luxe, maar de juiste aannemer vinden voor deze klus is een flink karwei! Gelukkig zijn we bij Teerenstra ervaren met keuken aanbouw.

Wilt u ook een aanbouwkeuken laten maken door een vakman?  Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.


Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

De stijl van de keuken

Voordat we natuurlijk aan de gang kunnen gaan met de keuken aanbouw is het belangrijk dat u na gaat denken over de stijl die de keuken zal moeten hebben. Zo vinden veel mensen het mooi om een keuken te hebben die groot oogt, een tig tal hoeken doet hier afbreuk aan.

Wanneer u bijvoorbeeld een kookeiland wilt laten plaatsen is het belangrijk dat de keuken aan allebei de kanten wordt uitgebreid, anders is hier geen plek voor. U kunt altijd met ons een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de aanbouw van de keuken.

Het leggen van de fundering – aanbouw keuken

De kans is vrij groot dat er voor uw aanbouwkeuken gebruik zal worden gemaakt van een stalen fundering met gelaagd beton. Dit zorgt ervoor dat uw woning niet zwakker zal worden als we kijken naar de algemene fundering, het geheel moet immers wel stevig zijn. Het gelaagd beton zorgt ervoor dat de zware apparaten in de keuken zonder problemen geplaatst kunnen worden. De vloer in de keuken moet nu eenmaal aanzienlijk wat gewicht kunnen dragen, denk hier met name aan het ondersteunen van de oven en van de vaatwasser.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Voordelen van een keuken aanbouw

Er zitten diverse soorten voordelen aan het nemen van een keuken aanbouw. Het eerste voordeel is dat de waarde van uw woning zal stijgen, u kunt een aanbouw van de keuken dan ook zeker zien als een investering voor uw pand. Mocht u ooit nog de keuze maken om uw huis te verkopen dan zult u hier zeker profijt uit halen. Als tweede voordeel is het natuurlijk zo dat u meer ruimte in de woning zult creëren, hierdoor oogt alles net even wat ruimer en lichter. Op deze manier zal de inrichting van de woning ook gelijk een stuk prettiger ogen.

Zelf de luxe van meer ruimte ervaren? Gebruik de button hieronder!

“Wilt u meer informatie over het maken van een voordeur? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl.”


Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

telefonisch Contact: 0251 670 037

© 2023

Thema door Anders Norén