Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Een keuken renoveren kan een flinke, maar belonende klus zijn. Bent u zelf op zoek naar de juiste aannemer om uw bestaande keuken op te laten knappen – en waar nodig verbeteren en aan te passen? Dan is een keukenrenovatie voor u. Door middel van onze keukenrenovatie kunt u uw bestaande keuken opnieuw ‘nieuw’ maken. Bij Teerenstra voeren we graag uw keukenrenovatie uit. Daar hebben we altijd een geschikte expert voor beschikbaar.

Wilt u weten wat er bij komt kijken wanneer u uw keuken wil laten renoveren? De informatie vindt u op deze pagina. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Uw keuken renoveren

Een reeds bestaande keuken verbeteren

Door middel van een keukenrenovatie kunt u uw bestaande keuken voorzien van een beetje extra gemak. Aan het uiterlijk van de keuken zal er niet al te veel veranderd worden, u moet bij de keukenrenovatie eerder denken aan het maken van kapotte of beschimmelde keukenbladen, kapotte kasten of lades. Wanneer wij deze gemaakt hebben kunt u voortaan weer zonder problemen de keuken in gebruik nemen, u hoeft zich dan ook niet meer te storen aan de gebreken die u op dit moment ondervindt. Dit zorgt voor een prettigere woonervaring – en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Wat valt er onder renovatie?

Voor een keukenrenovatie moet u denken aan alle onderdelen in de keuken die met enkele reparaties en herstelwerkzaamheden gemaakt kunnen worden. Dit houdt dus niet in het plaatsen van een geheel nieuwe oven, hierdoor zult u toch echt de keuken volkomen moeten verbouwen. Waar u wel aan moet denken is het plaatselijk herstellen van het keukenblad op de plekken waar schade is ontstaan. Of aan het maken van deurtjes die niet meer lineair in de kast gelegen liggen. Wanneer wij klaar zijn met de keukenrenovatie kunt u uw keuken op de meest optimale manier weer gebruiken. Hierdoor heeft u uw oude keuken weer terug, alleen is hij nu voorzien van een beetje extra gemak.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

De keuken opknappen

Het grote voordeel van een keukenrenovatie is dat u aanzienlijk minder zult betalen dan bij een totale verbouwing. Door de keukenrenovatie kunt u langer plezier hebben van de reeds bestaande keuken bij u in de woning, hierdoor zal u op de lange termijn minder kwijt zijn voor deze plaats in huis. Wij zijn er voor al uw werkzaamheden omtrent deze keukenrestoratie, vraag gerust meer informatie aan als u voor weinig geld de keuken onder handen wilt nemen!

"Ook uw keuken laten renoveren? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2023

Thema door Anders Norén