Woningcorporaties

Een woningcorporatie is een organisatie die zich ten doel stelt in een kwalitatief goed gevarieerd en betaalbaar woningaanbod te voorzien. De focus ligt voornamelijk op de sociale woningbouw. Om dit doel te realiseren moet de woningbouwvereniging niet alleen woningen bouwen, onderhouden en verhuren. Ook dienen zij ook oog te hebben voor maatschappelijk rendement.

Om de kwaliteit van het woningaanbod op peil te houden worden woningen daarom regelmatig onderhouden, gerenoveerd of zelfs gesloopt en weer opgebouwd. Op dit moment wordt ons aannemersbedrijf ingehuurd. Wij voeren momenteel werkzaamheden uit voor de woningcorporaties Ymere, de Key en Parteon.

Door zeer efficiƫnt te werken en optimaal te presteren groeit een woningbouwvereniging uit tot een vaste relatie met toekomstperspectief.

MUTATIEWONINGEN

Bij mutatiewoningen is het van belang dat wanneer een huurder eruit gaat, de nieuwe huurder er zo snel mogelijk weer in kan. Woningcorporaties hebben regelmatig te maken met wisselingen van de wacht voor wat betreft huurwoningen. Mutatieonderhoud is dan ook een van onze specialiteiten. We hebben de capaciteit om flexibel en slagvaardig te functioneren. Dit komt doordat alle relevante onderhoudsdisciplines in eigen huis ontwikkeld en beheerd worden. Dit resulteert in een snel en oplossingsgericht resultaat. Een resultaat met de juiste prijs-kwaliteitverhouding dat vanuit commercieel perspectief de waarde van het vastgoed voor jaren zal waarborgen.

© 2024

Thema door Anders Norén