Over ons

Het Castricumse aannemersbedrijf D. Teerenstra is al 27 jaar een veelzijdig bouwbedrijf voor de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden in Noord-Holland en daarbuiten.

Wij staan bekend om onze uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht voor iedere klant, groot of klein. Dankzij onze heldere communicatie  en betrouwbare werkwijze hebben wij de afgelopen jaren veel opdrachtgevers aan ons weten te binden. Onze portfolio blijft groeien.

Onze klanten zijn particulieren en zakelijke opdrachtgevers, zoals gemeentes, instellingen, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Wij komen altijd met een scherpe offerte, maar niet ten koste van de kwaliteit. Onze onderneming is VCA gecertificeerd en wij werken volgens het bouwbesluit en de geldende NEN-normen.

Wij zijn lid van Bouwgarant. Dit keurmerk houdt in dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig te begeleiden en uit te voeren.  Graag verwelkomen wij u als klant.