Serre aanbouw

Serre aanbouw

Met een serre aanbouw creert u niet alleen meer ruimte voor het huis, maar creeert u ook een ruimte waar binnen en buiten in elkaar overlopen. Zo kunt u vaker – en eenvoudiger – genieten van buiten.

Op deze pagina kunt u meer lezen over het laten bouwen van een serre – en de voordelen daarvan. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte aannemer voor een serre aanbouw, of benieuwd bent naar de prijzen voor een serre, kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Een serre laten maken

Waarom kiezen voor een serre aanbouw?

Het mooie van een serre aanbouw is dat u altijd een plekje in de tuin (maar dan aan huis) zult hebben waar u kunt gaan zitten. Middels een serre is het mogelijk om op een makkelijke manier de tuin en de woning aan elkaar te koppelen. In de zomer kunt u namelijk gewoon de deuren opendoen. Of u kunt zelfs schuifdeuren nemen, hierdoor heeft u een overkapping voor in de warme zomerdagen. Wanneer het weer frisser begint te worden hoeft u deze deuren alleen maar dicht te doen. Door het dubbelglas kunt u hier dan ook gewoon zonder problemen gaan zitten in de koude maanden. Combineer dit met een heerlijke warmtelamp en u hebt een plekje gemaakt waar u even voor uw ontspanning kan gaan zitten.

Meer ruimte creëren in huis

Daarnaast is het natuurlijk zo dat u door middel van een serre aanbouw veel meer ruimte zult hebben. Over het algemeen worden nieuwe serres aangebouwd die enkele vierkante meters bedekken. Dit is niet alleen ontzettend handig, maar het zorgt ook nog eens voor een hogere waarde van uw woning. Iedere keer dat de woning in de positieve zin wordt aangepast of uitgebreid zal de waarde stijgen, u kunt het dus ook wel zien als een investering.

 

Een aanbouw is niet voor iedereen (of elk huis) weggelegd. Een serre is echter een relatief laagdrempelige manier om toch meer ruimte te maken en waarde toe te voegen aan uw woning.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Meer info over serre aanbouw

U kunt altijd een afspraak met ons maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een serre aanbouw. Samen gaan we om de tafel zitten om te kijken op welke plek deze kan komen en welke materialen hiervoor gebruikt kunnen worden. Door middel van een serre aanbouw krijgt u niet alleen een heerlijk plekje waar u kunt gaan zitten, maar u kunt ook nog eens de waarde van uw woning op een makkelijke manier verhogen. Het is een investering die iedereen met een tuin zeker zou moeten overwegen, op deze manier kunt u de ruimte die u heeft optimaal in gebruik nemen!

"Zelf een serre aan huis laten maken? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén