Traprenovatie

Traprenovatie

Uw trap zal na verloop van tijd tekenen van ouderdom gaan vertonen. Dit heeft dan ook voornamelijk te maken met het feit dat iedereen in huis hier met zijn of haar schoenen op loopt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste traprenovatie in de regio. Wij zorgen ervoor dat uw trap weer aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet – en er ook nog een flinke opknapbeurt bovenop krijgt.

 Door onze ruime kennis en ervaring weet u altijd weer zeker dat trap gemaakt kan worden en dat er niet een geheel nieuwe voor in de plaats hoeft te komen. Dat scheelt in de kosten. Vaak zijn de beschadigingen die ontstaan door het plaatsen van de hakken op de treden namelijk op te lossen middels een eenvoudige traprenovatie. Om direct een offerte voor traprenovatie te ontvangen, kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Trap laten renoveren

Een klassieke trap

Bij ons bent u verzekerd van een traprenovatie die rekening houdt met de oorsprong van de trap. Zo wilt u natuurlijk wel hebben dat de klassieke uitstraling van een oude trap niet verloren gaat in het proces, dit zou immers afbreuk doen aan uw woning. Onze reparaties vinden dan ook alleen plaats op de oppervlakte op de treden. De rest van de trap kan zo blijven bestaan, voortaan is het probleem omtrent krakende of kapotte treden alleen wel verholpen.

 

 

 

Wat gebeurt er bij traprenovatie?

Bij ons weet u zeker dat de traprenovatie in goede handen ligt. We zullen eerst kijken welk materiaal er gebruikt is bij de trap. Aan de hand hiervan zullen wij een plan van aanpak opstellen. Zo kan het zijn dat de trap te veel geluid maakt of dat de draagkracht van de planken verloren is gegaan door dusdanig veel slijtage. De trap wordt door ons op gebreken geanalyseerd en gerenoveerd. Voor u het weet is de trap voorzien van wat extra stevigheid en bescherming.

Aannemersbedrijf Teerenstra is tevens actief voor de monumentale panden, de trappen hier hebben vaak wat extra aandacht nodig.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

een nieuwe trap

Vroeg of laat zal ook uw trap aan een flinke opknapbeurt toe zijn. Een goede traprenovatie, uitgevoerd door een vakman, is wel zo prettig. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gerenoveerde trap aan alle veiligheidseisen en voorschriften voldoet. En dat is wel zo’n fijne gedachte.

"Meer informatie over traprenovatie? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén