Voordeur laten maken

Voordeur laten maken

Een voordeur kan na verloop van tijd kuren gaan vertonen. Wanneer uw deur kapot is dan is het van belang dat u iemand zoekt om uw voordeur te laten maken. Wij kunnen u hierbij helpen, door onze ruime kennis en ervaring weet u altijd weer zeker dat de oude glorie van de deur hersteld kan worden.

Wilt u weten wat er bij komt kijken wanneer u een voordeur wil laten maken? De informatie vindt u op deze pagina. Voor een offerte of contact met een van onze specialisten kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

 

Een voordeur laten maken

De sierlijsten in gewenste stijl

Bij ons bent u verzekerd van nieuwe sierlijsten die geheel aan zullen sluiten bij wat u in gedachten had. Dit maakt het dan ook mogelijk om een nieuwe voordeur te laten maken die toch nog die klassieke uitstraling heeft. Onze sierlijsten zijn altijd afkomstig van de beste siersmederijen. Mocht er glas in lood vereist zijn voor de voordeur dan is zelfs dit nog mogelijk. Dit alles zorgt voor een uitstraling zoals u die altijd al gewild heeft. Het is tenslotte toch het vooraanzicht van uw woning!

Hoe maken wij uw voordeur?

Om uw voordeur te laten maken lopen wij altijd eerst een stappenplan langs. We zullen kijken welke meerpuntsluiting er nodig is voor de cilinder van de deur, dit maakt het dan ook mogelijk om de deur in een reeds bestaande plek te hangen. Op die manier is een gehele verbouwing niet nodig. Deze voordeur wordt dan ook nog eens voorzien van hoogwaardig deurbeslag, hierdoor beschikt deze over net iets meer bescherming. Dit deurbeslag voldoet aan de gestelde keurmerken en certificaten, veiligheid staat immers voorop.

Kwaliteit voorop

Bij al onze bouwprojecten staat één onderwerp centraal: kwaliteit. Van voorbereiding tot afronding.

Advies op maat

Bij ons ontvangt u altijd geschikt en helder advies op maat. Duidelijkheid en uw wens staan voorop.

Heldere communicatie

Bij Teerenstra dragen we zorg voor een goede samenwerking en heldere communicatie.

Een nieuwe voordeur

Een voordeur is na verloop van tijd nu eenmaal aan vervanging toe, dit is niet altijd te voorkomen. Uw deur krijgt op een dag nu eenmaal een hoop regen en wind te verduren, dit doet afbreuk aan het hout en aan de lak. Wij zijn er voor u als u uw voordeur wilt laten maken. Door de deur geheel in de oude stijl te herstellen, of een geheel nieuwe deur plaatsen als u dit wenst, heeft u uw woning voorzien van een prachtige toevoeging. Het vooraanzicht zal gelijk een stuk netter ogen!

"Wilt u meer informatie over het maken van een voordeur? Via onderstaande button komt u bij onze contactpagina. We reageren dan zo spoedig mogelijk op uw mail. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0251 670 037. Mailen is ook mogelijk, via info@dannyteerenstra.nl."
Danny Teerenstra
Eigenaar Bouwbedrijf Teerenstra
telefonisch Contact
0251 670 037

Nijverheidsweg 19b, Heiloo

© 2024

Thema door Anders Norén